Zapamtite da zapamtite!

Objavljeno: Decembar 15, 2022

Zapamtite da zapamtite!

Proizvodi koji sadrže ginko bilobu obećavaju povećanje mentalnih sposobnosti i preporučuju se u borbi protiv tinitusa i vrtoglavice, gubitka pamćenja, poremećaja vida i kalcifikacije arterija. Na tržištu je prisutno više oblika ovog dijetetskog suplementa u vidu kapi ili tableta.

Ginko biloba se smatra univerzalnim rešenjem za sive ćelije. Proizvodi koji sadrže ovaj sastojak obećavaju povećanje mentalnih kapaciteta a preporučuju se i kod gubitka pamćenja, poremećaja vida i kalcifikacije arterija.

Lekovitost Ginka bilobe je mnogobrojna: osim što ima uticaj na očuvanje moždanih ćelija, ginko ima direktan efekat na zidove krvnih sudova: opuštajući glatke mišiće i stabilizujući propustljivost sudova može se koristiti i kod poremećaja cirkulacije, ima pozitivan efekat na viskozitet krvi i smanjuje opasnost od nastanka ugrušaka.

Slabije pamćenje i nemogućnost koncentracije se odavno dovode u vezu sa otežanim protokom krvi kroz mozak. Redovnim uzimanjem suplemenata ginka se postiže poboljšanje prokrvljenosti što se automatski rezultuje pozitivnim efektom na mentalne sposobnosti i poboljšanje kvaliteta života.

1 kapsula Bilomaga Forte sadrži:

  • 90 mg ekstrakta ginko bilobe
  • 100 mg Lecitina
  • 120 mg magnezijuma
  • 1,4 mg vitamina B6

 

Ekstrakt ginka može doprineti očuvanju moždane cirkulacije čime se obezbeđuje normalno snabdevanje mozga kiseonikom.

Lecitin doprinosi optimalnom funkcionisanju čitavog nervnog sistema

Vitamin B6 i magnezijum su neophodni za očuvanje zdravlja i funkcije nervnog sistema, kao i smanjenja osećaja umora i iscrpljenosti.

 

Podržava cerebralnu cirkulaciju i doprinosi optimalnom normalnom funkcionisanju nervnog sistema kao i mišića

Neutrališe slobodne radikale

Preporučuje se odrasilima u vreme stresa ili intenzivnog intelektualnog i mentalnog stresa.

 

Način upotrebe:

1 kapsula dnevno

Podeli sa prijateljima