Blog

  Miris Planinskog bora

  Miris Planinskog bora i ekstrkta pomorandže potpunjuje osećaj potpune regeneracije kože na stopalima

  Pročitaj više

  Doznali smo vašu tajnu!

  Zaboravite te privremene trikove, jer sada imate pravo rešenje da dobijete za samo 12 nedelja! PUNIJE, GUŠĆE I DUŽE uz EYELASHBOOSTER serum

  Pročitaj više

  Kada su NOGE umorne i teške

  Dugočasovno sedenje ili stajanje dovode do tegoba koje vrlo često rezultiraju umornim i teškim nogama, lošom cirkulacijom I proširenim venama. Umorne noge

  Pročitaj više

  Recite STOP grčevima

  Grčevi u mišićima predstavljaju iznenadne i bolne kontrakcije mišića ili grupe mišića koje se mogu javiti tokom celog dana.

  Pročitaj više

  Ljušti se koža kao kod zmije

  Parasoftin piling čarape su najlakši način da uz sportsku utakmicu ili omiljenu seriju uradite piling vaših stopala i na taj način budete spremi za leto.

  Pročitaj više

  Omiljene farmerke su vam tesne?

  Imate problem sa skidanjem nakita sa prstiju iako vam se to nikada pre nije desavalo? To je posledica viška vode u organizmu i povećane telesne težine.

  Pročitaj više

  Predavanje Novi Sad 8.5.2018

  Kompanija Dr. Theiss je u novosadskom hotelu Sheraton organizovao predavanje kome je prusustvovalo 200 farmaceuta I lekara sa područja Novog Sada.

  Pročitaj više

  Suva koža na stopalima?

  Nemate poverenje a ni vremena za kozmetičke pedikire? PARASOFTIN piling čarape, proizvod renomiranog proizvodača DR THEISS iz Nemačke koji dokazano deluje.

  Pročitaj više